Onze belofte

"De nieuwe generatie Omega-3 olie die niet opboert."

Of lees ons verhaal

Wat is omega-3?

Omega-3 vetten zijn belangrijke voedingsstoffen voor onze hersenen, hart en ogen en nodig in allerlei lichaamsprocessen. Ze worden essentieel genoemd, omdat we ze niet zelf kunnen maken (net zoals vitamines), maar via onze voeding moeten binnenkrijgen.

Omdat we minder (vette) vis zijn gaan eten, krijgen we (ook kinderen), steeds minder van deze belangrijke Omega-3 vetten binnen. Ons lichaam heeft, meer dan ooit, dan ook behoefte aan een goede aanvulling op dit nieuwe eetpatroon. Er is zoveel meer over te vertellen.

Waarom Arctic Blue?

Een Omega-3 supplement gebruiken hoeft helemaal geen struggle te zijn, maar een goede gewoonte die makkelijk is vol te houden.

Wij garanderen een goede smaak voor elke persoonlijk wens, of dat nu Vegan is of met toegevoegde Vitamine D. Producten zijn beschikbaar als capsule of als vloeibare olie. Er is zelfs een Omega-3 gummie, waar kinderen elke dag om zullen vragen.

ludo--van-de-wiel-omega-3-klein
2022_ARCTICBLUE_HANDTEKENING_LUDO-04

Oprichter Arctic Blue & Ingenieur
(MSc) Wageningen Universiteit

Crazy about Omega-3, serious about the sea?

Het was een vraag die mij 8 jaar geleden bezighield. Als visolie expert werkte ik destijds bij een traditionele multinational. Mijn kinderen waren nog klein en ik was op zoek naar een goede aanvulling op de stukjes vis die onze kinderen toen maar mondjesmaat accepteerden.

Op een reis in Noorwegen stuitte ik op een visolie die verser, lekkerder en duurzamer was, dan de visoliΓ«n die ik tot dan toe kende.

Toen wist ik, die wil ik naar Nederland halen. Arctic Blue was geboren!

Onze populaire producten

Bekijk per categorie onze meest gekozen producten met duurzaamheid keurmerk MSC of het vegetarische keurmerk VEGAN.

Zuivere visolie

Duurzame visserij
keurmerk – MSC

Onze visolie wordt gemaakt (van de filet-snijresten) van verse Arctische wilde kabeljauw die zwemt in de Barentszzee, dit ligt tussen Nova Zembla, Spitsbergen en Noord-Noorwegen.

Zuivere algenolie

Duurzaam gekweekte algen
Onze plantaardige Omega-3 producten zijn gemaakt van algen. Algen zijn mini-plantjes die ook op het land in afgesloten en gecontroleerde omstandigheden zelf Omega-3 vetzuren kunnen maken.

Omega-3 goed voor jou.
Voor altijd.

EΓ©n van de redenen voor de oprichting van Arctic Blue, is anders omgaan met de oceanen.

In Nederland bieden we op dit moment al het grootste aantal Omega-3 producten aan die gemaakt zijn van algen.

Daarnaast zijn al tienduizenden gebruikers van standaard-visolie overgestapt naar onze MSC-gecertificeerde visolie.

Hier wordt geen enkele vis speciaal voor gevangen, omdat deze wordt gemaakt van 100% filet-snijresten. Dit heeft een grote impact op de gezondheid van de oceanen.

Advies en artikelen

Periodiek schrijven we waardevolle blogs om onze kennis met je te delen.Β