Arctic Blue is de Nieuwe Generatie Omega-3. Naast plantaardige Omega-3 algenolie, komen we als eerste met MSC gecertificeerde (blauwe logo) visolie. Hiervoor hoeft geen vis extra te worden gevangen! Thomas vist op kabeljauw en zorgt voor ons filetje bij de visboer / supermarkt. Door efficiënte verwerking wordt uit 1 kabeljauw, naast de filets, visolie voor 250 softgels gehaald. Dit gebeurd lokaal, binnen 1 dag, direct bij de bron in Noord-Noorwegen, zelfs binnen de Poolcirkel. Softgels gemaakt met deze visolie zullen dan ook niet opbreken / oprispen.

Onderstaande foto komt van Thomas. Het is zijn boot waarmee hij langs de kust vist en vaak uitkijkt op besneeuwde bergen. Thomas is vierde generatie visser. Verstandig omgaan met de zee en de visstand, zijn broodwinning, is er met de paplepel ingegoten.

Als de vissen geen zin hebben of er wordt een stukje gevaren, dan wil Thomas ons nog wel eens een appje sturen. Soms een zonsopkomst of zelfs een Noorderlicht, of wat er op z’n boterhammen zit. Gaan we gewoon allemaal op Facebook of Instagram zetten. Vindt Thomas wel goed…

Arctic Blue: visser Thomas.