Resultaat 1–9 van de 15 resultaten wordt getoond

 16,90 90,25 of abonneren en opslaan 10%
 12,90 137,77 of abonneren en opslaan 10%
 19,90 198,64 of abonneren en opslaan 10%
 19,90 191,17 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 212,88 of abonneren en opslaan 10%
 24,50 235,20 of abonneren en opslaan 10%
 49,90 266,47 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 212,89 of abonneren en opslaan 10%

Omega 3-vetzuren passen in een gezonde voeding. Omega 3 vind je in producten als vlees, eieren en groene bladgroente, maar vooral in vis en olie. De bekendste omega 3-vetzuren zijn ALA, DHA en EPA. ALA zit in plantaardige oliën, vooral in lijnzaadolie. EPA en DHA zitten vooral in vis, schaal- en schelpdieren. Je lichaam heeft omega 3 nodig, maar maakt het zelf niet voldoende aan. Daarom is het belangrijk om omega 3 uit producten te halen.

Houd je echter niet van vis of eet je het niet zo vaak? Dan zijn omega 3-supplementen een goed idee, zoals visolie met omega 3 van Arctic Blue. Een voedingssupplement zonder vissmaak en met MSC-keurmerk! Onze visolie met omega 3 wordt van verse Arctische wilde kabeljauw gemaakt. Wij zorgen ervoor dat onze producten niet voor nadelige gevolgen voor oceanen, het milieu of de lokale bevolking zorgen. Er wordt namelijk geen vis gebruikt die eigenlijk op het menu staat van dolfijnen, zeevogels, zeeleeuwen en walvissen. We gebruiken enkel filet-snijresten en vangen voor onze visolie geen vis extra. Kijk ook zeker eens naar onze vegan algenolie, rijk aan omega 3!

Omega-3 werking

Nu je weet dat je omega 3 nodig hebt, vraag je je misschien af: wat doet omega 3 met je lichaam?

Omega 3 heeft allerlei positieve gezondheidseffecten:
– Hart: omega 3 heeft een gunstige werking op het hart.
– Bloeddruk: omega 3 helpt een normale bloeddruk in stand te houden.
– Zwangerschap en borstvoeding: omega 3 heeft een positieve werking op de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van het kind.
– Gezichtsvermogen: omega 3 capsules hebben een positieve werking op het gezichtsvermogen.

Omega-3 vetzuren

Wat is de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid omega 3-vetzuren? De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om 200 milligram omega 3-vetzuren per dag binnen te krijgen.

De omega 3-supplementen van Arctic Blue zijn een goed alternatief als je geen vis wilt of kunt eten. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de omega 3 index test / ratio test.

Wat is omega-3?

Omega 3-vetzuren zijn ‘goede’, meervoudig onverzadigde vetzuren. De meest bekende zijn omega 3 DHA en omega 3 EPA. Vergeleken met vroeger krijgen we minder omega 3 binnen, omdat we minder vis eten, en te veel omega 6 door bewerkte voedingsmiddelen.

Veel mensen hebben daarnaast een tekort aan vitamine D, omdat ze een groot gedeelte van de dag binnen zitten. Daarom is dit aan veel supplementen toegevoegd, waardoor je omega 3 met vitamine D tegelijk kunt nemen.

Wil je meer weten over omega 3 en vitamine D, hormonen, wat doet het, de functie en wanneer innemen? Om meer te weten te komen over omega 3 kun je hier onze uitgebreide blog over de betekenis lezen.

Waar is omega 3 goed voor?

Omega 3, waar is het goed voor? Omega 3 is gezond. Het heeft allerlei gezondheidsvoordelen. Visolie / algenolie zijn belangrijk vanwege de lange keten vetzuren. E

r zijn best veel andere voedingsmiddelen (zaden, noten, zeewier, avocado) die ook veel omega 3 bevatten, maar helaas altijd alfa-linoleenzuur (ALA).

Van ALA is het nadeel dat dit korte keten vetzuur zelf nog geen functie heeft, maar dient als bouwsteen van EPA en DHA. Echter is ons lichaam maar in een heel beperkte mate in staat om ALA om te zetten.

Dit hangt ook af van allerlei factoren. Vandaar dat omega 3-supplementen goed zijn om direct de juiste omega 3-vetzuren binnen te krijgen en van de omega 3 voordelen te profiteren.

Heeft omega 3 bijwerkingen?

Arctic Blue omega 3-supplementen hebben geen bijwerkingen voor zover bekend. Alleen slechte omega 3-supplementen hebben bijwerkingen als oprispingen, brandend maagzuur, misselijkheid en diarree. Verder wordt een te hoge inname van omega 3 (een teveel) afgeraden om bijwerkingen te voorkomen.

Omega 3 kopen

Wil je omega 3-supplementen kopen en van de voordelen genieten, maar vraag je je af: welke omega 3 visolie of algenolie is het beste?

Bij Arctic Blue kun je verse algenolie en visolie met omega 3 kopen met het MSC-keurmerk voor duurzame visserij, met een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie en eventueel met een subtiele sinaasappel- of anijssmaak.

Algenolie en visolie met omega 3 kopen doe je gemakkelijk online. Wij werken met een abonnementsvorm.

Na het minimale aantal leveringen kun je je abonnement eenvoudig opzeggen door ons een e-mailtje te sturen.

Omega 3 ervaringen

Ben je benieuwd naar de omega 3 ervaringen van andere mensen? Lees online onze omega 3-supplement reviews en laat zelf een omega 3 capsules review achter over je ervaringen om anderen te helpen als ze omega 3 willen kopen!