Toont alle 3 resultaten

 19,90 191,17 of abonneren en opslaan 10%
 24,50 235,20 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 319,30 of abonneren en opslaan 10%

Wanneer je zelf omega 3-supplementen slikt om aan je omega 3-behoefte te voldoen, vraag je je wellicht af of omega 3 voor je kind ook een welkome aanvulling is.

Dat is het zeker!

Omega 3-vetzuren zijn zowel voor jou als je kind essentiële voedingsstoffen.

Je lichaam maakt ze niet zelf aan, dus je zult er via de voeding voldoende van binnen moeten krijgen.

Waarom omega 3 voor mijn kind?

Omega 3 heeft voor je kind meerdere positieve effecten. Het is goed voor het hart, het gezichtsvermogen (scherp blijven zien) en de hersenfunctie.

Maar liefst 20% van het vet in onze hersenen bestaat uit omega 3 DHA; het is een belangrijke bouwsteen voor hersenen (zoals calcium dat is voor de botten).

Omega 3 vind je onder andere in vis, schaal- en schelpdieren en in groene bladgroente. Meestal net die producten die onder kinderen niet zo populair zijn.

De vis die juist wel populair is onder kinderen, zoals kibbeling, visstick, tilapia en pangasius, bevat nauwelijks omega 3-vetzuren. Houd je kind niet zo van haring, zalm, makreel of sardientjes?

Dan is omega 3 voor je kind in de vorm van vloeibare visolie of visolie capsules een goed idee. n

Zijn jullie vegetarisch of hebben jullie liever geen vis? Dan is algenolie de beste optie ter vervanging.

Welke omega 3 voor kinderen?

Wil je extra omega 3 aan je kinderen geven? Dan is visolie of algenolie een slimme keuze, want dit zit bomvol omega 3. Over visolie gaan echter nogal eens wat ‘broodjeaapverhalen’ rond.

Het zou vies smaken en ruiken en voor vervelende oprispingen zorgen. Wanneer je oude, kwalitatief slechte visolie koopt, kun je hiermee te maken krijgen.

Bij die van Arctic Blue is dit echter zeer zeker niet het geval. Die van ons is vers en heeft een lage Totox-waarde. Dit voorkomt opboeren en zorgt ook voor onze kenmerkende zachte smaak.

Bovendien is het door de kwaliteit en versheid niet nodig om kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen aan de visolie toe te voegen.

Wij geven zelfs een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie! Dit geldt ook voor onze natuurlijke variant: algenolie. De omega 3 voor kinderen die wordt gewonnen vanuit vis, krijgt de vis juist vanuit algen.

We halen de omega 3 dus juist direct vanuit de bron. Onze algenolie heeft het VEGAN-keurmerk wat 100% garandeert dat er geen dierlijke producten worden gebruikt voor het maken.

Hoe werkt omega 3 voor kinderen?

Onze producten met omega 3 hebben voor kinderen de juiste concentratie:
een hoge dosering EPA en DHA omega 3 en vitamine D speciaal voor kinderen.

Je kunt al vanaf 1 jaar met onze supplementen beginnen. Door de zachte smaak kun je onze oliën met omega 3 voor kinderen probleemloos door koude gerechten als yoghurt, vla, shakes en smoothies roeren.

En dankzij toegevoegd sinaasappelaroma uit echte sinaasappels en een rozemarijnextract uit echte rozemarijnblaadjes is de smaak van omega 3 supplementen voor kinderen extra aantrekkelijk.

Hoeveel omega 3 voor kinderen per dag?

De aanbevolen dosering omega 3 voor kinderen is 5 ml per dag voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een halve dosering omega 3 is voor kinderen van 1 of 2 jaar voldoende (2,5 ml). Een fles vloeibare MSC Visolie bevat 30 x de dosering omega 3 voor kinderen.

Arctic Blue gebruikt geen plastic flessen voor de vloeibare visolie, maar alleen glazen flessen.

We zijn er daardoor zeker van dat er geen hormoon-verstorende stoffen vanuit het plastic naar de supplementen kunnen migreren.

Ook onze capsules zijn van hoge kwaliteit en extra klein voor kinderen, waardoor het slikken ervan heel gemakkelijk gaat.

Omega 3: kleine capsules of druppels voor je kind?

Bij Arctic Blue kun je speciale omega 3 voor kinderen kopen: MSC Visolie Kind, ook wel ‘Hersenbouwstenen’ genoemd. Deze pure Arctische MSC visolie bevat ook vitamine D.

Vitamine D is goed voor het behoud van sterke botten, spieren en tanden en zorgt voor een goede weerstand. Eet je kind weinig vis en speelt hij of zij vaak binnen?

Dan krijgt de huid minder zonlicht en is extra vitamine D aan te raden.

We verkopen visolie en algenolie met omega 3 als kleine capsules of als ‘omega 3-druppels’ voor je kind. Het fijne aan onze omega 3-druppels is dat je kind met de maatlepel eenvoudig zelf of met jouw hulp de juiste dosering kan nemen.

Doordat de olie vloeibaar is, kun je voor een jonger kind gemakkelijk de dosering halveren. Bij capsules is dat niet mogelijk.

Een kind tot 3 jaar heeft geen volledige capsule nodig, waardoor omega 3-druppels voor een kind tot 3 jaar de voorkeur hebben.

Omega 3 voor kinderen kopen

Je kunt onze producten met omega 3 voor kinderen direct online kopen.

Bekijk het aanbod van Arctic Blue op je gemak en plaats je bestelling.

We bieden ook een abonnement aan, waarbij je automatisch je gewenste producten met omega 3 voor kinderen toegestuurd krijgt.

Je kunt je abonnement online afsluiten en (na het minimale aantal leveringen) altijd gemakkelijk opzeggen per e-mail.

Omega 3 voor kinderen ervaringen

Heb je onze producten met omega 3 voor kinderen getest en wil je over je ervaringen vertellen? Graag!

Op deze manier help je anderen om meer te weten te komen over Arctic Blue pure Arctische visolie. Vertel hier over je ervaringen of lees wat anderen over Arctic Blue zeggen!