Toont alle 4 resultaten

 19,90 198,64 of abonneren en opslaan 10%
 19,90 191,17 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 212,88 of abonneren en opslaan 10%
 27,90 198,64 of abonneren en opslaan 10%

Vloeibare Visolie Kopen

Vloeibare visolie was het eerste product dat Arctic Blue op de markt bracht.

Vanuit de behoefte naar een schone, verse, natuurlijke en duurzame vloeibare visolie die aan maaltijden toegevoegd kon worden, kwamen we op het spoor van pure, Arctische MSC-visolie.

Een vloeibare visolie die voor ons in Noorwegen gemaakt wordt van 100% verse Arctische wilde vis.

Ondertussen hebben we al meer dan 10.000 klanten die op zoek waren naar visolie druppels naar tevredenheid kunnen helpen. Bij Arctic Blue verkopen we enkel vloeibare visolie met het MSC-keurmerk.

De beste garantie voor een duurzame visserij! Wij maken onze vloeibare visolie alleen van de filet-snijresten van vis die over zijn nadat de supermarkt het eetbare gedeelte eraf heeft gehaald. Deze restjes worden anders weggegooid, en dat terwijl de olie hierin van hoge kwaliteit is.

Daarnaast hoeven we op deze manier geen extra vissen (ansjovis / sardientjes) te vangen. Daardoor maken we geen inbreuk op de natuurlijke voedselketen van de dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en verschillende soorten walvissen.

Is visolie vloeibaar gezond?

Jazeker, vloeibare visolie is net zo gezond als visolie capsules! Vloeibare visolie zit bomvol goede omega 3-vetten.

Met name EPA en DHA, twee vetzuren uit omega 3-vetzurengroep. Omdat je lichaam zelf niet voldoende aanmaakt, moet je ervoor zorgen dat je dit via je voeding binnenkrijgt. Deze vetzuren zitten voornamelijk in vis, schaal- en schelpdieren, evenals in sommige eieren.

Red je het niet om één keer per week vis te eten, het liefst vette vis? Dan is visolie vloeibaar een gezond alternatief. Je krijgt dan toch je essentiële vetzuren binnen.

Waar is vloeibare visolie goed voor?

Vloeibare visolie is goed voor een heleboel zaken. Allereerst is dit goed voor je hartfunctie en, bij een dagelijkse inname van 250 milligram DHA, voor je hersenfunctie en je gezichtsvermogen (scherp blijven zien).

Het is eveneens wetenschappelijk bewezen dat de vetzuren in vloeibare visolie ook goed zijn voor de bloeddruk en de triglyceriden (bloedvetten) spiegel (bij een dagelijkse inname van respectievelijk 3000 en 2000 milligram EPA/DHA).

De vitamine D in de visolie is bovendien belangrijk voor het behoud van sterke botten en sterke tanden. Dit zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behoud van sterke spieren.

Vloeibare Visolie omega 3 tijdens de zwangerschap

Daarnaast is vloeibare visolie omega 3 zeer goed voor zwangeren en baby’s tijdens zowel de zwangerschap als het geven van borstvoeding. Ook voor te vroeg geboren baby’s wordt het toevoegen van vloeibare visolie omega 3 aan de voeding aangeraden.

Bovendien is het een gezonde bouwsteen voor de groei van de hersenen van kinderen. In vloeibare visolie zit voldoende omega 3. Dat visolie (met omega 3) vloeibaar gezond is, daar is dus geen twijfel over mogelijk!

Wat zit er in vloeibare visolie?

In de vloeibare visolie van Arctic Blue zit kabeljauwolie, natuurlijk sinaasappel aroma, vitamine D, natuurlijk rozemarijn extract en antioxidanten.

Onze vloeibare visolie heeft een hoge dosering EPA, DHA en vitamine D. Wanneer je de dagdosering van 5 milliliter vloeibare visolie innemen aanhoudt (één dessert- of koffielepel), krijg je de omega 3-vetten van (omgerekend) ruim een halve haring binnen.

Bij een grotere behoefte is het voor volwassenen veilig om een dubbele dosering per dag te nemen.

Vloeibare visolie innemen

Vloeibare visolie innemen is erg gemakkelijk. Je kunt vloeibare visolie direct vanaf de lepel innemen. Het heeft een perfecte smaak en mondgevoel.

En omdat onze visolie vloeibaar van verse vis uit Noorwegen komt, heeft hij een minder uitgesproken smaak. Je hoeft dus niet bang te zijn voor oprispingen of een vissige nasmaak!

Zelfs als de smaak en geur van vis je tegenstaat, zou vloeibare visolie innemen geen probleem moeten zijn.

Lijkt het je desondanks geen fijn idee? Kijk dan eens naar onze vloeibare visolie met een subtiele sinaasappel- of anijssmaak of roer je vloeibare visolie door bijvoorbeeld je kwark bij het ontbijt!

Wat is de beste vloeibare visolie? Pure visolie vloeibaar

Wij zijn van mening dat de beste vloeibare visolie schoon, vers, natuurlijk en duurzaam is.

Dat is allereerst dat hij niet voor oprispingen zorgt. Dat is namelijk een teken dat de vloeibare visolie van verse vis gemaakt wordt. Op onze pure visolie vloeibaar durven wij met een gerust hart de 100%-Geen-Op-Boer-Garantie te geven.

Een goede vloeibare visolie is ook zuiver. De vloeibare visolie van Arctic Blue is minimaal 75 keer schoner dan tonijn als we naar het zware metaal kwik kijken en 20 keer schoner dan haring en kibbeling, die al als zeer schoon te boek staan.

Verder vinden wij het belangrijk dat de vloeibare visolie niet gemaakt is van vis die op het menu staat van dolfijn, zeevogel, zeeleeuw en walvis.

Wat de beste vloeibare visolie is om te kopen, is ook afhankelijk van je wensen.

Vind je de herkomst belangrijk? De MSC-gecertificeerde vloeibare visolie van Arctic Blue heeft het blauwe keurmerk.

Vind je de smaak belangrijk? Omdat onze visolie vloeibaar van verse vis uit Noorwegen komt, heeft hij een minder uitgesproken smaak. Hij is er zelfs met een subtiele sinaasappel- of anijssmaak!

Vloeibare visolie kopen

Bij Arctic Blue kun je verschillende soorten vloeibare visolie kopen. Wij maken onderscheid tussen visolie vloeibaar voor volwassenen en kinderen.

Je kunt bovendien een vegan variant kopen en een vloeibare visolie voor honden en katten. Weet je niet welke (vloeibare) visolie je het beste kunt kopen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!