Toont alle 7 resultaten

 19,90 198,64 of abonneren en opslaan 10%
 19,90 191,17 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 212,88 of abonneren en opslaan 10%
 49,90 266,47 of abonneren en opslaan 10%
 19,90 212,53 of abonneren en opslaan 10%
 27,90 198,64 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 319,30 of abonneren en opslaan 10%

Omega 3-druppels zijn een gemakkelijke manier om snel de benodigde hoeveelheid omega 3 binnen te krijgen.

Omega 3 vloeibaar in de vorm van visolie of algenolie kun je direct puur van de lepel eten of door de yoghurt, een smoothie of je ontbijtkwark roeren.

Eén dessertlepel of koffielepel bevat al de goede omega 3-vetten van (omgerekend) ruim een halve haring!

Omega 3-visolie vloeibaar

Omega 3-visolie vloeibaar is een populaire manier om extra omega 3 binnen te krijgen. De natuurlijke zachte sinaasappelsmaak zorgt ervoor dat innemen ook goed te doen is als de smaak van vis je tegenstaat.

Bij Arctic Blue geven we zelfs een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie op onze visolie vloeibaar!

Hoe komt het dat onze omega 3-visolie vloeibaar vrij van oprispingen is? Omega 3-vetzuren verkregen uit een slechte kwaliteit vis of algen geven een vissige nasmaak of vieze boeren.

Onze visolie heeft een lage Totox-waarde of oxidatie-waarde. Dit zorgt voor een zachte smaak en voorkomt opboeren. Een lage oxidatie-waarde is bovendien beter voor je lichaam en zorgt ervoor dat we geen kunstmatige smaakstoffen hoeven toe te voegen om de smaak te maskeren.

Je kunt onze omega 3-visolie vloeibaar zo puur van de lepel eten!

Omega 3-vetzuren vloeibaar

De omega 3-vetzuren in vloeibare visolie zijn EPA en DHA (eicosapentaeenzuur en docasahexaeenzuur). Deze behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Dat betekent dat ons lichaam ze niet zelf aanmaakt.

Je moet ze via je voeding binnen krijgen, net als bij de meeste vitamines. EPA en DHA zitten vooral in (vette) vis en schaal- en schelpdieren.

Vette vissoorten zijn bijvoorbeeld zalm, makreel, haring, forel en sardientjes. Houd je niet van (vette) vis? Vul je omega 3-vetzuren dan aan met visolie (vloeibaar).

Omega 3 vloeibaar gezond

Omega 3 (vloeibaar) is gezond en heeft allerlei positieve gezondheidseffecten. Daar zijn duizenden studies naar gedaan.

Allereerst hebben ze een gunstige werking op je hart en zijn ze goed voor je ogen en hersenen.

Daarnaast draagt DHA bij aan een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen en (3 gram) EPA en DHA dragen bij aan de instandhouding van een normale bloeddruk.

Omega 3 (vloeibaar) is ook gezond voor zwangeren en baby’s. De vetzuren dragen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van het kindje.

Ook voor te vroeg geboren baby’s wordt zelfde omega 3 toegevoegd aan speciale voeding. Er zijn meerdere officiële gezondheidsclaims door de Europese overheid opgesteld die verwoorden waarom omega 3 (vloeibaar) gezond is.

Omega 3 vloeibaar met vitamine D

Omega 3 vloeibaar bevat soms ook vitamine D. Waarom? Ook vitamine D is essentieel voor ons lichaam. Voor sterke botten en tanden en voor een goede werking van de spieren en de instandhouding van onze weerstand.

Een groot deel wordt door onze huid (onder invloed van zonlicht) zelf aangemaakt. Ongeveer 1/3 deel halen we uit voeding. Vitamine D zit in vette vis, orgaanvlees, sommige typen visolie en eidooiers.

Eet je deze producten onvoldoende of zit je veel binnen? Dan heeft Arctic Blue voor jou ook omega 3 vloeibaar met vitamine D!

Deze vitamine D wordt optimaal opgenomen door de darmen omdat er ook (vis)olie aanwezig is. De ideale combinatie!

Hoeveel omega 3 vloeibaar per dag?

Als je omega 3 vloeibaar neemt, bepaal je zelf het aantal druppels. Voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar is het advies om dagelijks 5 milligram visolie vloeibaar in te nemen.

Dat staat gelijk aan een dessert- of koffielepel. Bij al onze producten leveren we een handige maatlepel om je dagelijkse dosering gemakkelijk af te kunnen meten.

Voor kinderen van 1 tot 3 jaar is het advies om 2,5 milligram omega 3-druppels als supplement te nemen. De dagelijkse inname van EPA en DHA mag niet meer dan 5000 milligram bedragen

Omega 3 vloeibaar kopen

Bij Arctic Blue kun je zowel losse producten met omega 3, vloeibaar en capsules, kopen als ook een abonnement afsluiten.

Je krijgt dan automatisch je gewenste producten met omega 3 (vloeibaar) toegestuurd. Je kunt je abonnement online afsluiten en (na het minimale aantal leveringen) altijd gemakkelijk opzeggen per e-mail.

Kijk ook zeker eens naar onze vegan omega 3 vloeibare algenolie! Een fijn vegan alternatief voor vloeibare visolie.

Omega 3 vloeibaar review

Heb je (onze) visolie met omega 3 vloeibaar getest en wil je een review achterlaten? Graag! Op deze manier help je anderen om meer te weten te komen over omega 3 vloeibaar. Laat je review hier achter of lees wat anderen over Arctic Blue zeggen!