Toont alle 3 resultaten

 19,90 191,17 of abonneren en opslaan 10%
 24,50 235,20 of abonneren en opslaan 10%
 29,90 319,30 of abonneren en opslaan 10%

Veel ouders vragen zich af: is visolie geschikt voor kinderen en heeft mijn kind visolie nodig? Een goede vraag waar wij je graag antwoord op geven. Visolie slik je vanwege de omega 3-vetzuren. Dit zijn essentiële voedingsstoffen voor volwassenen en kinderen. Deze stoffen maakt je lichaam niet zelf aan. Daarom is het belangrijk voedingsmiddelen te eten die omega 3 bevatten. Je vindt omega 3 in onder andere vis, schaal- en schelpdieren en groene bladgroente. En laat dat nou net de producten zijn die meestal niet zo populair zijn bij kinderen.

Mijn kind eet vaak vissticks. Is kindervisolie dan nog nodig? Veel vis die voor kinderen wordt klaargemaakt (kibbeling, vissticks, tilapia en pangasius) is magere vis en bevat de belangrijke omega 3-vetzuren nauwelijks. Je moet hiervoor eigenlijk juist bij de vette vis zijn, zoals haring, sardientjes en makreel. Houden je kinderen daar niet van? Dan is visolie voor kinderen een goed idee! Bij Arctic Blue hebben we zelfs speciale MSC Visolie Kind. De Hersenbouwstenen Kids bevat Pure Arctische MSC Visolie met vitamine D en is er voor iedereen die moeite heeft met vette vis. In het bijzonder kinderen!

Omega 3 visolie kind

De omega 3 in visolie is voor je kind belangrijk omdat het goed is voor het hart, het gezichtsvermogen (scherp blijven zien) en de hersenfunctie.

Niet voor niets noemen we onze omega 3 visolie voor kinderen ‘Hersenbouwstenen’.

Maar liefst 20% van het vet in onze hersenen bestaat uit Omega-3 DHA; het is een belangrijke bouwsteen voor hersenen (zoals calcium dat is voor de botten).

Gunstige effect vitamine D in visolie kind

Visolie met omega 3 voor je kind bevat ook vitamine D. Vitamine D is belangrijk voor het behoud van sterke botten, spieren en tanden en zorgt voor een goede weerstand.

Het is onderzocht dat veel kinderen met een getinte huid een vitamine D tekort hebben. Vooral gedurende de wintermaanden en in het voorjaar wordt het nemen van extra vitamine D voor je kind aangeraden.

Ook steeds meer blanke kinderen hebben te weinig vitamine D. Aan de ene kant wordt er minder vis gegeten, aan de andere kant wordt er meer binnen gespeeld, waardoor de huid minder zonlicht krijgt.

Visolie voor je kind: de juiste concentratie

Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Kind heeft de juiste concentratie voor kinderen. Onze MSC Visolie Kind heeft een hoge dosering EPA, DHA en vitamine D.

Deze visolie kan zelfs al door een kind van 1 jaar, 2 jaar en ouder ingenomen worden.

Een fles MSC Visolie Kind bevat 30 x de dosering voor een dag (5 ml) voor kinderen vanaf 3 jaar. Wil je visolie aan je kind van 2 jaar of 1 jaar geven?

Dan is een halve dosering (2,5 ml) voldoende. Het fijne aan onze visolie is dat deze ook geschikt is om door koude gerechten als yoghurt, vla, shakes en smoothies te roeren.

Welke visolie voor mijn kind?

Wat is de beste visolie voor mijn kind? Een terechte vraag. Bij Arctic Blue vinden we het belangrijk dat visolie vers is. Een kind wil de visolie later niet nog opboeren.

Wij geven een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie! Een lage Totox-waarde voorkomt opboeren.

Deze zorgt ook voor onze kenmerkende zachte smaak en dat het niet nodig is om kunstmatige smaakstoffen toe te voegen.

Arctic Blue gebruikt bovendien geen plastic flessen voor de vloeibare visolie, maar alleen glazen flessen. Wij zijn er dus zeker van dat er geen hormoon-verstorende stoffen vanuit het plastic naar de visolie kunnen migreren.

Daarnaast bevat onze MSC Visolie Kind een sinaasappelaroma afkomstig uit echte sinaasappels en een rozemarijnextract uit echte rozemarijnblaadjes, wat de smaak van de visolie extra aantrekkelijk maakt.

De olie is vrij van kunstmatige aroma’s en vrij van conserveringsmiddelen, kleur- of zoetstoffen.

Visolie vloeibaar of capsules voor je kind?

Wanneer je overtuigd bent van het gunstige effect van visolie voor je kind, ben je natuurlijk benieuwd of je beter visolie vloeibaar voor je kind kunt kopen of visolie capsules voor je kind.

Het fijne aan onze visolie vloeibaar is dat je kind met de maatlepel eenvoudig zelf of met jouw hulp de juiste dosering kan nemen.

Doordat de visolie vloeibaar is, kun je voor een jonger kind gemakkelijk de dosering halveren. Bij visolie capsules is dat niet mogelijk.

Een kind tot 3 jaar heeft echter geen volledige visolie capsule nodig, waardoor vloeibaar voor een kind tot 3 jaar de voorkeur heeft.

Visolie kind ervaringen

Heb je onze MSC Visolie Kind getest en wil je over je ervaringen vertellen? Graag! Op deze manier help je anderen om meer te weten te komen over Arctic Blue Pure Arctische MSC Visolie Kind. Vertel hier over je ervaringen of lees wat anderen over Arctic Blue zeggen!