Gratis verzending boven €20,-
Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis
100%-Geen-Op-Boer-Garantie
Arctic Blue Logo - Ludo van den Wiel
Gepubliceerd op 24 april 2018 door Ludo van de Wiel in
Wil jij weten of je een Omega 3 te kort hebt? Wees er snel bij, laatste plekken! >
Wat is visolie en wat zijn de voordelen?

Visolie wordt ook wel de opvolger van levertraan genoemd. Waar wat is visolie precies en wat zijn de voordelen?

Visolie is een voedingssupplement met essentiële omega 3-vetzuren. Deze vetzuren kan je lichaam niet zelf aanmaken, maar heeft het wel nodig. Door bijvoorbeeld één keer in de week vette vis te eten, krijg je voldoende omega 3 binnen. Veel mensen lukt dat echter niet. De olie van die vette vissen is dan een mooie aanvulling op je dieet.

EPA en DHA in visolie en capsules

In visolie zit een hoog gehalte aan EPA en DHA (eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur), twee vetzuren uit de omega 3-vetzurengroep. EPA en DHA zijn goed voor de hartfunctie (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA). DHA is goede voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen (gunstige effect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 250 mg DHA).

Omega 3 is ook goed voor zwangeren en baby’s. Het wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Omega 3 is een bouwsteen voor de hersenen van kinderen. Visolie draagt bij aan al deze voordelen voor de gezondheid vanwege het hoge gehalte aan omega 3-vetzuren.

Visolie bestellen

EPA en DHA komen van nature voor in vis, schaal- en schelpdieren en in sommige eieren. Vette vis bevat het meeste EPA en DHA. De aanbevolen 200 milligram visvetzuren per dag halen de meeste mensen echter niet. Dan zijn visolie, algenolie of (visolie) capsules een goed alternatief. Allen met de voordelen van omega 3, omdat ze rijk zijn aan EPA en DHA. Visolie  in de vorm van olie of visolie capsules, met als voordelen dat ze vrij van oprispingen of nasmaak zijn, kun je direct online bestellen bij Arctic Blue.

 

Nieuw

Vegetarische Omega-3 Algenolie DHA én EPA

Feest!!!! Sinds kort is het ons eindelijk gelukt...
Een plantaardige algenolie ontwikkelen met DHA én EPA, dit zijn de belangrijkste omega-3 vetzuren voor ons lichaam. Drie voordelen:
100% vrij van mogelijke giftige (kwik) verontreiniging uit vis
45 doseringen: 420 mg DHA en 140 mg EPA per dagdosering (2 caps)
Geen vissige nasmaak of (op)boeren, geschikt voor kinderen
Bekijk dit productOf Bekijk Onze Veelgestelde Vragen Pagina >
arctic-blue-vegetarische-algenolie-omega-3-dha-en-epa-voorkant
© Copyright 2008 - 2020 - Arctic Blue Omega B.V - All Rights Reserved
© Copyright 2008 - 2020 - Arctic Blue Omega B.V. - All Rights Reserved
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram