Toont alle 4 resultaten

 12,90 137,77 of abonneer en bespaar 10%
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 24,90 132,97 of abonneer en bespaar 10%
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 17,90 191,17 of abonneer en bespaar 10%
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 19,90 141,69 of abonneer en bespaar 10%
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Vind je het belangrijk dat de visolie capsules die je slikt schoon zijn, vers, natuurlijk en duurzaam? Dan ben je bij Arctic Blue aan het juiste adres. Onze visolie pillen worden van verse Arctische wilde kabeljauw gemaakt.

Deze vis zwemt in de Barentszzee, één van de schoonste wateren ter wereld. Ver weg van de plastic soep! We gebruiken voor onze visolie tabletten enkel filet-snijresten. Eén kabeljauw levert, naast de filet voor de supermarkt, maar liefst 1 fles visolie of 250 capsules op.

Waar voor veel vis pillen hele sardientjes en ansjovis worden verwerkt, wordt voor Arctic Blue viscapsules dus geen vis extra gevangen.

Door het kopen van onze visolie capsules kun je er zeker van zijn dat jouw visolie pil niet voor nadelige gevolgen voor oceanen, het milieu of de lokale bevolking zorgt. Er wordt voor jouw visolie capsule geen vis gebruikt die eigenlijk op het menu staat van dolfijnen, zeevogels, zeeleeuwen en walvissen.

Deze werkwijze heeft ons als eerste het Marine Stewardship Council (MSC)-keurmerk opgeleverd, waarvan het Wereld Natuur Fonds zegt dat dit de beste garantie is voor duurzame visserij.

Arctic Blue visolie capsules dragen dan ook met trots het MSC-keurmerk voor visolie capsules!

Wat maakt visolie capsules gezond?

Veel mensen vragen zich af of visolie capsules zo gezond zijn als ze zeggen? Een terechte vraag, want waarom zou je visolie capsules slikken als er geen voordelen aan zitten?

Gelukkig kunnen we de vraag of visolie capsules gezond zijn volmondig beantwoorden met ‘ja’! Een visoliecapsule is een rijke bron van omega 3-vetten. Met name EPA en DHA, twee vetzuren uit de omega 3-vetzurengroep.

Red je het niet om één keer per week vis te eten, het liefst vette vis? Dan zijn visolie pillen met hun vele voordelen een goed alternatief.

Je krijgt dan toch je essentiële vetzuren binnen. Visolie tabletten zijn dus gezond, maar waar zijn visolie pillen precies goed voor?

Waar zijn visolie capsules goed voor?

Visolie capsules hebben een goede werking. Waarvoor? De vetzuren in visolie capsules zijn goed voor de hartfunctie. De DHA in visolie tabletten heeft een goede werking op de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 milligram DHA. De vetzuren in visolie capsules zijn daarnaast goed voor zwangeren en baby’s tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Visolie capsules bevatten bovendien de bouwsteen voor de groei van de hersenen van kinderen. Visolie pillen zijn dus gezond voor zowel kinderen als volwassenen.

Hebben visolie capsules bijwerkingen?

Arctic Blue visolie tabletten hebben voor zover bekend geen bijwerkingen. Bovendien worden onze visolie capsules geleverd met een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie! Alleen slechte visolie pillen hebben bijwerkingen als oprispingen, brandend maagzuur, misselijkheid en diarree. Verder wordt een te hoge inname van visolie capsules afgeraden om bijwerkingen te voorkomen.

Visolie capsules slikken

Visolie capsules slikken is niet iets wat iedereen aanstaat. Het idee dat je capsules moet innemen die naar vis smaken, vinden sommige mensen vervelend. Ook dan zijn Arctic Blue visolie capsules een goed idee!

Onze visolie capsules worden gemaakt van verse vis uit Noorwegen, wat voor een minder uitgesproken smaak zorgt. We hebben zelfs visolie pillen met een subtiele sinaasappelsmaak of anijssmaak, die je probleemloos door bijvoorbeeld je yoghurt, een shake of smoothie kunt roeren.

Visolie capsules slikken is een fijn alternatief als de geur of smaak van vis je tegenstaat. Onze capsules zijn vrij van oprispingen of een vissige nasmaak!

Hoeveel visolie capsules met omega 3?

Hoeveel visolie capsules met omega 3 moet je dan slikken per dag om aan de aanbevolen hoeveelheid te komen? Het wordt aangeraden om dagelijks 1 tot 2 visolie capsules te slikken tijdens of na het eten.

Bij een grotere behoefte mag je als volwassene maximaal 6 visolie capsules per dag innemen. De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om per dag 200 milligram EPA/DHA uit vis binnen te krijgen.

Hoeveel visolie pillen je per dag moet slikken om aan de 200 milligram te komen, is onder andere afhankelijk van hoeveel je dit al binnenkrijgt uit andere bronnen.

Sommige andere voedingsmiddelen, zoals bepaalde soorten margarines, eieren en sommige vleessoorten, leveren ook deze vetzuren.

Visolie capsules met vitamine D

Sommige van onze visolie capsules bevatten naast omega 3 ook plantaardige vitamine D3. Dit is goed voor je spieren, botten, tanden en immuunsysteem.

Krijg je weinig vitamine D binnen, omdat je veel binnen verblijft of omdat je geen dierlijke producten consumeert, dan zijn visolie capsules met vitamine D aan te raden.

Visolie capsules kopen

Welke visolie capsules je ook wilt kopen, Arctic Blue heeft een ruime keuze. Wij helpen je graag een keuze te maken als je bijvoorbeeld niet weet welke visolie capsules de beste zijn in combinatie met een vegan leefstijl of welke visolie capsules goed zijn voor kinderen.

Wij kunnen je meer vertellen over de houdbaarheid van visolie capsules, wat er in visolie capsules zit en de concentratie EPA/DHA/vitamine D3 in onze visolie pillen. Kopen doe je gemakkelijk online. Wij werken zowel met verpakkingen met pillen als met een abonnementsvorm.

In het geval van het abonnement kun je na het minimale aantal leveringen kun je je abonnement eenvoudig opzeggen door ons een e-mailtje te sturen.