Arctic Blue Blog

Wat doet omega 3 (visolie) voor je huid?

De omega 3 die je ruimschoots in visolie vindt, vindt je huid erg fijn. De visvetzuren zorgen ervoor dat je huid zacht en glad blijft. Wil jij profiteren van de voordelen van omega 3? Visolie helpt je huid een handje!

Visolie met omega 3 goed voor je huid

We weten allemaal dat ons eetpatroon veel invloed heeft op hoe onze huid eruitziet. Eet je vaker ongezond? Dan zul je dit vaak terugzien op je huid. Natuurlijk spelen erfelijke factoren hier ook een rol in, maar onderschat zeker de invloed van je voeding niet. Vandaag de dag vinden we in de supermarkt namelijk veel producten die (te) veel omega 6 bevatten.ย 

Wat extra vervelend is, is dat je het teveel aan omega 6 vaak vindt in de producten die nu net zo lekker zijn, zoals chips, koekjes, gefrituurd eten en sausjes. Visolie zit juist bomvol omega 3, en omega 3 is dan weer wel goed voor je huid. In de ideale situatie zijn omega 3 en omega 6 helemaal met elkaar in balans! Helaas is dit bij veel mensen niet het geval.

Visolie slikkenย 

Omega 3 is goed voor je huid en het is dan slim om extra producten te eten die (veel) omega 3 bevatten, zoals visolie. Voor je huid is de omega 3 in visolie een goed alternatief voor vette vis. Omega 3 vind je namelijk vooral in vette vis, zoals zalm, makreel, haring, tonijn, ansjovis en sardientjes. Maar de meeste mensen lukt het niet om voldoende vette vis met omega 3 te eten. Visolie bevat eveneens de omega 3 die je huid zo graag binnenkrijgt.

Wat doet omega 3 (visolie) voor je huid?

De omega 3 in visolie heeft op verschillende manieren invloed op je huid. Niet voor niets wordt omega 3 in veel huidverzorgingsproducten gebruikt. Zorgt visolie voor een gladde huid? We zetten alle voordelen van omega 3 voor je huid op een rijtje:

  • Heeft een anti-aging werking
  • Zorgt voor een soepele, gehydrateerde en gezonde huid
  • Omega 3 helpt voor een gehydrateerde huid

Omega 3 (visolie) op je huid smeren

Er zijn verschillende omega 3-huidverzorgingsproducten die je op je huid kunt smeren, maar visolie op je huid smeren is niet zoโ€™n goed idee. Dat gaat stinken. Visolie verzorgt je huid juist van binnenuit.

Omega 3 (visolie) voor je huid: ervaringen

Veel mensen kiezen voor omega 3-supplementen voor hun huid, zoals visolie capsules, doordat zij hier positieve ervaringen mee hebben. Slik jij omega 3-supplementen, zoals visolie? En wil je over de ervaringen voor je huid vertellen? We horen het graag!

Het fijne aan visolie is dat je deze dankzij de zachte smaak puur van de lepel kunt innemen of door je ontbijtkwark, yoghurt, smoothie of saladedressing kunt roeren. Onze visolie heeft geen vissige nasmaak en zorgt niet voor oprispingen. Dat komt door de lage Totox-waarde of oxidatiewaarde. Wij geven hier zelfs een 100%-Geen-Op-Boer-Garantie op!ย 

Visolie voor je huid kopen

Je kunt bij Arctic Blue vloeibare visolie kopen per fles, als capsules of in een abonnementsvorm. Sluit online je abonnement af en krijg vervolgens automatisch je gewenste visolie toegestuurd. Je kunt je abonnement (na het minimale aantal leveringen) altijd gemakkelijk opzeggen per e-mail. Bekijk het aanbod van Arctic Blue online!